“Voltak olyan pillanatok, amikor azt éreztem, hogy innen nincs kiút” – Zorátti Adrienn női kiteljesedés mentor az Ez igen! podcast hetedik vendége

Zorátti Adrienn ez igen podcast zubor rozi

Zorátti Adrienn édesanya, önismereti tréner, női kiteljesedés mentorral beszélgettem.

2020 tavaszán beszélgettem először Adriennel, akkor a Mesélj, Anyukám! podcastban a pandémia elején arról beszélgettünk, hogy frissen egyedülálló anyukáként hogyan éli túl a karantént, a mindennapokat. Közben elvált, s ezzel együtt az önismereti útján haladva megtapasztalta a legnagyobb mélységeket, de azt is, hogy amit édesapja mindig mondott neki, igaz: Ha seggre is esel, mindig fel tudsz állni. Adri fel tudott állni a legnagyobb esésekből is, ráadásul sokkal erősebb lett, mint valaha.

Hogyan lépett ki a magányosságból, az áldozati szerepből? Hogyan tanulta meg szeretni önmagát, miért lett ő maga is végül segítő és mire gondol, amikor azt mondja, hogy amin nem változtatsz, azt választod? Az Ez igen! podcast legújabb részében elmeséli!

A beszélgetést itt tudjátok akár most azonnal is meghallgatni:

Adriennt megtaláljátok Facebookon és Instagramon is, és ha még többet szeretnétek megtudni róla, látogassatok el a weboldalára is!

Ha tetszett a beszélgetés, kövesd be a csatornát, hogy ne maradj le a további részekről, értékeld a műsort és oszd meg másokkal is! És ha ez se elég, kövess Facebookon és/vagy Instagramon is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük