“Lehet, hogy fejből mindent kibírnék, de nem biztos, hogy mindent ki kell bírni” – Diriczi Tekla, holisztikus női coach az Ez igen! podcast tizedik vendége

Diriczi Tekla ez igen podcast zubor rozi

Diriczi Tekla holisztikus női coach, jógaoktató az Ez igen! podcast első évadának utolsó vendége, akinek fő területei a ciklustudatosság és az önismeret.

A nőiség és a ciklustudatosság az állatorvosból lett holisztikus női coach, Dr. Diriczi Tekla legfontosabb témái, és ezekkel is kezdtük az adást. Beszélgettünk menstruációról, a vérzés fontosságáról, arról, hogyan tolódott ki Tekla életében a huszas éveire az első menstruációja, és hogyan gázlángozták, mondva: majd elég ezzel akkor foglalkozni, ha gyereket akar. Pedig az, hogy legyen ciklusunk, hogy rendszeresen vérezzen egy nő, nem csak akkor és azért kell, mert gyereket akar.

Hogyan lett a dadogó, visszafogott lányból egy női köröket is vezető segítő, aki ma már dadogás és szégyenérzet nélkül beszél akár a saját vérzéséről is? Hogyan lett egy akár nemet is mondani tudó segítő a mindig túlteljesítő, a másokat mindig maga elé helyező lányból? Miért fontos, hogy figyeljünk a testünkre és vegyük is észre a jelzéseit? Miért ordított a portugál pusztában és miért hihetetlenül fontos a jövő generációi számára is, hogy a vérzés egy természetesen dolog legyen, ne egy kék lötty a tévében, amit egymás között sem mernek a nők sem a nevén nevezni? Az évadzáró beszélgetésből kiderül!

A beszélgetést itt tudjátok akár most azonnal is meghallgatni:

Teklát megtaláljátok Instagramon és Facebookon is!

Ha tetszett a beszélgetés, kövesd be a csatornát, hogy ne maradj le a további részekről, értékeld a műsort és oszd meg másokkal is! És ha ez se elég, kövess Facebookon és/vagy Instagramon is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük