Július 29-én indul az EZ IGEN! podcast!

ez igen indul

Az IgenAnya oldal és közösség indulásának 5. születésnapján és egyben a 35. születésnapomon végre elindul az első saját podcast csatornám, az Ez igen! podcast.

Nagy mérföldkő ez az életemben, és sokáig gondolkoztam azon, hogy merjek-e belevágni. Hogy elég vagyok-e én ehhez egyedül… Hogy meg tudom-e csinálni… Aztán rájöttem, hogy mindezekre a kérdésekre csak akkor fogok választ kapni, ha megteszem. Ha belevágok.

És az IgenAnya közösségem tudja, hogy évek óta pont én mondom, hogy ‘Ha addig vársz, ameddig úgy érzed, hogy készen állsz, akkor örökké csak várni fogsz.’ Ugye, mennyit mondtam? 🙂 Úgyhogy úgy döntöttem, nem várok tovább, július 29-én startolunk!

Vendégeim nem feltétlen ismert emberek lesznek, nem celebek, nem százezres követőbázisú TikTokkerek. Bár egyáltalán nem kizárt, hogy néha lesz olyan is. De nem ez a fő szempont. Nem a mögöttük levő számok érdekelnek. A vendégeimben az lesz a közös, hogy mindannyian olyan dolgot tettek le az asztalra, olyan történet van a hátuk mögött, amire én, amikor megismertem őket azt mondtam: EZ IGEN!

15 év online újságírás és szerkesztés után ugyanis én magam nem hiszek a számoknak és nem hiszek a számokban. A történetekben hiszek és az emberekben hiszek.

És ha esetleg valaki még nem ismerne, bemutatkozom. 🙂
Zubor Rozi vagyok, író, újságíró, digitális tartalomygyártó, feleség, 3 gyermek anyukája, a Mesélj, Anyukám! és a Micsoda nők voltak! podcastok alapító műsorvezetője, és a Micsoda történetek könyvsorozat, így a Micsoda anyák voltak! és a hamarosan megjelenő Micsoda “szajhák” voltak! könyvek társszerzője.

És hogy kik mondtak nekem IGEN-t? Július 29-től minden második hét szombaton kiderül! 🙂 Addig is, kövesd be a csatornát a Spotify-on, hogy tuti ne maradj le se az első részről, se a továbbiakról! 🙂

P.S.: Ezúton is köszi a Betone Networknek, hogy hittek bennem és mellém álltak, hogy ez a podcast csatorna létrejöhessen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük