“Aki tud nemet mondani az ágyban, az a munkahelyén is tud nemet mondani, meg az életében is” – Jámbor Eszter, a testsuli alapítója az Ez igen! podcast kilencedik vendége

Szexről, tabukról, egyéjszakás kapcsolatokról, párkapcsolatokról, elvárásokról, önismeretről, és a szexsuliból lett testsuliról is beszélgettünk Jámbor Eszterrel.

🔞 A beszélgetés 18 éven aluliaknak nem ajánlott! 🔞 

Jámbor Eszter újságíró, kommunikációs szakember, a Szexsuliból lett Testsuli alapítója a legújabb Ez igen! podcast vendége, akivel beszélgettünk szexről, szexuális edukációról, nemi betegségekről és fogamzásgátlásról, hosszú párkapcsolatokról és egyéjszakás kalandokról, kellemetlennek számító tabu témákról, szülés után (is) aktív szexuális életet élő anyákról és szexelni nem akaró férfiakról, nemet mondásról, bántalmazó kapcsolatokról és természetesen mindezek kapcsán (is) magáról Eszterről is.

Hogyan lett a fiatal, picit visszahúzódó lányból egy, a szexualitását bátran megélő és arról nyíltan beszélő nő? Miért beszél így és ennyit a szexről? Miért indította el a Szexsulit és mik a jövőbeli tervei? Érdemes meghallgatni a legújabb beszélgetést. Egy percét nem fogjátok unni!

A beszélgetést itt tudjátok akár most azonnal is meghallgatni:

Esztert megtaláljátok Instagramon és TikTokon is, és ha még többet szeretnétek megtudni róla, látogassatok el a weboldalára is!

Ha tetszett a beszélgetés, kövesd be a csatornát, hogy ne maradj le a további részekről, értékeld a műsort és oszd meg másokkal is! És ha ez se elég, kövess Facebookon és/vagy Instagramon is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük