“Semmilyen történetet nem lehet elmesélni nők nélkül” – Fodor Marcsi újságíró, nőtörténeti kutató az Ez Igen! podcast első vendége

fodor marcsi ez igen podcast

Nem sok dologban voltam annyira biztos az utóbbi időben, mint abban, hogy Fodor Marcsi kell, hogy legyen az Ez igen! podcastom első vendége. Ráadásul féltem is, hogy az Angliában élő háromgyermekes újságíróval hogy valósul meg a személyes beszélgetés, de a csillagok állása is nekünk kedvezett.

Így történhetett meg, hogy az első saját podcastom, az Ez igen! podcast első vendége Fodor Marcsi, író, újságíró, nőtörténeti kutató, három gyermek édesanyja, akivel beszéltünk az újságírásról, az anyaságról és az anyaság melletti írásról is.

Számtalan külföldre költözésükről, a blogokról, amiket vezetett a háztartás, a rengeteg munka és a gyermekei mellett. De Marcsi mesélt könyveiről is, arról, hogyan lett a nőtörténelem a fő témája és végül azt is elárulta, hogyan viszonyul mindehhez férje.

Nagyon izgalmas, érdekes beszélgetés lett, szeretettel ajánlom mindenkinek!

Fodor Marcsit egyébként Facebookon ITT, Instagramon pedig ITT találhatjátok meg. Kövessétek, mert nagyon fontos dolgokról ír!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük